This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

jastuci

/jastuci
jastuci 2017-11-21T22:13:08+00:00

Jastuci

 

Classic

Ovi jastuci mogu biti proizvedeni u nekoliko verzija: kao štepani na vati ili neštepani u nježnim kompozicijama boja i aktualnim dezenima ili kao klasični bijeli. Jastuci su izrađeni od glatke i ugodno mekane tkanine od finih vlakana izdržljive kvalitete.

Mogu biti izrađeni od 100% pamuka kao potpuno prirodna varijanta ili od kombinacije pamuka i poliestera što daje jastuku dodatnu mekoću i sjaj. Preporučujemo da jastuk mijenjate svake godine jer se prilikom spavanja čovjek okreće i vrši pritisak na jastuk pa on s vremenom gubi svoja svojstva i kvalitetu. Budući kvaliteta spavanja utječe na zdravlje čovjeka, potrebno je redovito mijenjati jastuk kako bi spavali zdravo i udobno.

 

Exclusive

Jastuci s kuglicama s mogućnošću regulacije debljine

Ovi jastuci mogu biti proizvedeni kao štepani na vati ili neštepani. Jastuci su izrađeni od visoko kvalitetne tkanine ugodno mekane za kožu. Fina, glatka vlakna jamče ugodnu klimu za spavanje.

Punilo se sastoji od šupljih, bijelih, silikoniziranih, spiralno kovrčavih vlakana oblikovanih u fine, mekane kuglice koje daju jastuku prirodnu prozračnost. Zbog tako specifično oblikovanog punila (kuglica), ovi jastuci su posebno dugotrajani i otporni na slijeganje jer se punilo optimalno raspoređuje u jastuku te trajno zadržava i memorira svoj oblik što jamči udobnost prilikom spavanja. Kako bi se dodatno osiguralo postizanje izuzetno velike udobnosti i visoke kvalitete spavanja, jastuci mogu imati patentni zatvarač i lijevak koji omogućuje vađenje viška punila te podešavanje debljine i tvrdoće jastuka prema individualnim potrebama svakog korisnika. Jastuci su prikladni i za alergične i osjetljive osobe jer je punilo antialergijsko i antiasmatično te je osigurana bolja prozračnost jastuka zbog čega jastuk ima prirodne antistres karakteristike.

 

Eko jastuci punjeni ljuskicama pira(dinkl, prapšenica)

Piru se pripisuju brojne osobine koje pozitivno djeluju na ljudsko zdravlje; Koristi se kod liječenja kožnih i alergijskih osipa, neurodermitisa, reumatskih oboljenja, dijabetesa, povišenog kolesterola, probavnih i živčanih teškoća, a izvrstan je i za ublažavanje negativnih učinaka antibiotika. Zanimljivo je da pir nije samo idealan zbog svog zrna, nego i zbog pljeve. Pljeva pira je pogodna zato što je neškodljiva za zdravlje jer se ekološki tretiran pir uzgaja bez umjetnih gnojiva i pesticida. Pir ima čvrstu košuljicu koja štiti zrno od štetnih tvari iz okoliša.

Napetost vratnih mišića pojačava se lošim položajem pri spavanju što može uzrokovati glavobolju, vrtoglavicu i utrnulost ruku. Ovi se jastuci u potpunosti prilagođavaju obliku glave i nježno masiraju vratne i leđne dijelove tijela. Na taj se način povećava protok krvi i mišići se relaksiraju. Međuprostor između ljuskica pira omogućuje prirodno kruženje zraka u jastuku pa se ovi jastuci prilikom svakog pomicanja glave zrače i daju spavanju svježinu koja opušta.

 

Anatomski

Jastuci su izrađeni od tkanine provjerene kvalitete izuzetno nježne za kožu. Anatomski su oblikovani pa pružaju udoban oslonac za vrat i glavu te ispravan položaj pri spavanju što poboljšava cirkulaciju i smanjuje pritisak u vratnoj kralježnici te osigurava postizanje kvalitetnog i osvježavajućeg sna. Budući se na ovim anatomski oblikovanim jastucima težina glave i vrata efikasno raspoređuje, a pritisak na kožu reducira, ovi će jastuci zadovoljiti sve one koji ne uspijevaju pronaći pravi položaj vrata i glave na klasično oblikovanim jastucima.

 

Ova vlakna mogu biti oblikovana u fine, mekane kuglice koje daju jastuku prirodnu prozračnost. Zbog tako specifično oblikovanog punila, jastuci su dugotrajani i otporni na slijeganje jer se punilo optimalno raspoređuje u jastuku te trajno zadržava i memorira svoj oblik što jamči udobnost prilikom spavanja. Kako bi se dodatno osiguralo postizanje izuzetno velike udobnosti i visoke kvalitete spavanja, svi naši jastuci mogu imati patentni zatvarač i lijevak koji omogućuje vađenje viška punila te podešavanje debljine i tvrdoće jastuka prema individualnim potrebama svakog korisnika. Jastuci su prikladani i za alergične i osjetljive osobe. Uz svaki jastuk dolazi i posebna odgovarajuća navlaka koja je također izrađena od tkanine visoke kvalitete i mekoće.

 

Anatomski jastuk s 3 podesiva polja

Naslijeđe, složena građa i velika pokretljivost vratne kralježnice, uz opterećenost suvremenim načinom života razlozi su za nastanak degenerativnih promjena na vratnoj kralježnici. Povećanom naprezanju vratne kralježnice pridonosi i nekvalitetan noćni odmor na previsokom ili preniskom jastuku kao i spavanje na trbuhu. Anatomski jastuk s 3 podesiva polja dizajniran je tako da podupire vrat i umanjuje bolove u predjelu vratne kralježnice nastale uslijed korištenja neodgovarajućeg jastuka.
Kako bi se sačuvala funkcija i ublažile brojne traume kojima je vratna kralježnica svakodnevno izložena, ovaj jastuk pruža ispravan položaj kralježnice prilikom spavanja i smanjuje pritisak i napetost u vratu i ramenima.

 

 

 

Anatomski jastuk s valjkom – protiv hrkanja

Hrkanje nije smiješno, pogotovo ne onima koji zbog toga noćima ne spavaju. Hrkanje može dovesti do ozbiljnih poremećaja u radu srca, povišenja krvnog tlaka, moždanog udara, ali i psihičkih smetnji, smetnji koncentracije, ponašanja i razdražljivosti, te ga se ne smije podcjenjivati. Ovaj anatomski jastuk ima posebno oblikovan valjak koji pruža udoban oslonac za vrat te omogućuje ispravan položaj glave pri spavanju što poboljšava cirkulaciju u vratu i smanjuje zapreke strujanju zraka (udahu i izdahu) te tako smanjuje hrkanje.

 

 

 

Anatomski jastuk s prošivenom sredinom

Ovi anatomski oblikovani jastuci idealni su za one koji spavaju na boku ili leđima. Prošivena sredina predstavlja mekani dio jastuka koji je prilagođen obliku glave i omogućuje da se glava udobno ugnijezdi i opusti prilikom spavanja. Čvrsti cervikalni dio jastuka pritom optimalno podupire vratne mišiće i sprečava neispravan položaj vrata prilikom spavanja. Jastuk se svojim oblikom prilagođava konturama glave i zatiljka.

 

 

 

 

Anatomski jastuk s 2 podesiva polja

Budući da smo neprestano izloženi utjecajima različitih štetnih tvari iz okoline, od iznimne je važnosti očuvati uravnotežen imunološki sustav. Za očuvanje i pravilnu funkciju imunološkog sustava važna je pravilna prehrana, svakodnevna umjerena tjelesna aktivnost i dovoljno odmora i kvalitetnog sna. Pomnim odabirom jastuka pridonosimo ugodnijem spavanju i buđenju punom energije. Ukoliko nakon što se probudite i dalje osjećate umor, iscrpljenost, napetost i razdražljivost, preporučujemo da odaberete ovaj anatomski oblikovan jastuk koji se prilagođava konturama glave i zatiljka prilikom pritiska glave, a pri rasterećenju se vraća u početni položaj. Redovitim korištenjem ovog jastuka smanjuje se napetost u vratu i ramenima što omogućuje da se probudite odmorni, opušteni i relaksirani i puni elana i osvježene energije.

 

 

Anatomski putni jastuk

Putni jastuk služi kao dodatna potpora za vrat. Preporučuje se koristiti prilikom putovanja automobilom, vlakom ili avionom kao i kod dugotrajnog sjedenja. Oblik ovog jastuka podržava vrat te omogućuje pravilan položaj vratnog dijela kralježnice, opušta i uklanja bolove u vratu.

 

 

 

 

 

Memory

Memory jastuk napravljen je od elastične memorijske pjene osjetljive na toplinu i težinu ljudskog tijela. Sadrži mikro zračne komore koje ga čine prozračnim i mekanim. Ovaj jastuk se može savijati, gužvati, zarolati, a on će se uvijek vratiti u svoj prvotni položaj. Zbog elastičnosti memorijske pjene, jastuk se tijekom spavanja neće spljoštiti, a anatomska forma jastuka oblikovati će se prema konturama vaše glave i vrata te pratiti zakrivljenost kralježnice, pružajući savršenu potporu vratnim i ramenim mišićima.

Uz jastuk se isporučuju i pripadajuće navlake: unutarnja i vanjska. Unutarnja navlaka izrađena je od 100% pamučne tkanine, a vanjska od elastične pletene soft tkanine sa zatvaračem. Vanjska navlaka može biti i dodatno završno obrađena Aloe Verom ili Bambusovim ekstraktom. Patent zatvarač omogućuje lagano skidanje navlake. Navlaka se može strojno prati na temperaturi do 40˚C.