This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

nadlosci

/nadlosci
nadlosci 2017-11-21T22:14:49+00:00

Nadlošci

 

Budući se madrac ne može oprati, u njemu se uslijed svakodnevnog korištenja stvaraju prljavština i grinje koje mogu uzrokovati zdravstvene tegobe kod ljudi, osobito osjetljivih osoba i djece.

Nadložak ili štep deka služi kao zaštita za madrac i povećava njegovu dugotrajnost te čini ležaj mekanijim i udobnijim, a ujedno štiti madrac od prljanja i neugodnih mirisa. Prozračan je i prilagođava se pritisku tijela pa se ukupna udobnost ležaja višestruko povećava. Što je deblji, nadložak ili štep deka bolje ujednačava nepravilne konture starijih madraca i optimalno se prilagođava svakom položaju spavanja te rješava problem pretvrdih ležaja i madraca.

Svi naši nadlošci štep deke imaju gume na sva četiri ugla koje omogućuju jednostavno pričvršćivanje. Da bi se mogao kvalitetno pričvrstiti na madrac, veličina nadloška ili štep deke mora biti jednaka veličini madraca.

Naši nadlošci i štep deke mogu biti izrađeni od različitih tkanina i punila što rezultira njihovom različitom kvalitetom, debljinom i karakteristikama. Sve tkanine i punila se mogu kombinirati prema različitim zahtjevima i potrebama naših kupaca.

 

 

 

Nadložak primjeren za sva godišnja doba. Vrlo jednostavno se održava i pere. Često pranje ne mijenja karakteristike ovog nadloška. Osobito s preporučuje ljudima koji imaju problema s inhalatornim alergijama i disanjem jer punilo ima antialergijska svojstva pa omogućuje udobno i zdravo spavanje.

 

 

 

Antireumatski nadložak je mek i voluminozan, izuzetno udoban i u cijelosti izrađen od prirodnih materijala koji zbog svoje visoke kvalitete stvaraju optimalnu mikroklimu ležaja.Vunena vata daje ovom nadlošku antireumatska svojstva. Osobito se preporučuje ljudima koji se pojačano znoje kako bi održali higijenu svog ležaja.

 

 

Nadložak zima-ljeto. Mek i voluminozan, izuzetno udoban, u cijelosti izrađen od prirodnih materijala. Zimska strana je primjerena za sve one zimogrozne koji žele zimi imati vrlo topao i mekan ležaj. U hladnim zimskim danima spavajte na krznu, a ljeti nadložak okrenite na drugu, ljetnu stranu i doživite ugodnu hladnoću pamuka na svojoj koži. Ovaj nadložak u potpunosti rješava problem pretvrdog madraca.

 

 

Ovaj svileni nadložak je raskošan, mek i nježan te izuzetno lagan. U cijelosti je izrađen od 100% prirodne svile. Svilena vlakna su blistava i luksuznog sjaja te ne iritiraju kožu. Aminokiseline i sitne šupljine u vlaknima svile dobro upijaju i ispuštaju vlagu. Time ugodno hlade kožu za ljetnih vrućina pa zato svila ljeti ima cooling efekt i omogućuje koži da bude suha. Nadložak je vrlo higijenski jer svila apsorbira znoj i ulje s kože.

 

 

 

 

Štep deke

Štep deka izrađena od super mekane streč tkanine iz vrlo finih i specijalno dorađenih vlakana. Jednostavna je za održavanje jer je nije potrebno glačati. Preporučuje se korištenje tekućih detergenata za pranje osjetljive tkanine. Tkanina od soft mikrovlakana je protkana brojnim vidljivim i nevidljivim porama pa pruža izuzetnu mekoću i ugodnost za kožu, elastična je i savršeno se prilagođava konturama tijela.

SOFT PROGRAM

Aloe vera soft

Ova štep deka je izrađena od specijalne soft tkanine koja sadrži esenciju Aloe Vere utkanu u samu tkaninu. Uslijed reakcije na tjelesnu toplinu oslobađaju se blagotvorni sastojci Aloe Vere i počinje njihovo ljekovito protuupalno djelovanje koje ima antistresni i smirujući učinak na kožu.

 

Silver soft

Tkanina Silver je rezultat inovativnih postupaka proizvodnje tkanina koji sprečavaju razvoj neugodnih mirisa, nastanak plijesni, grinja i mikroba. Ioni srebra isprepleteni u ovu tkaninu imaju prirodne antialergijske i antibakterijske osobine čiji pozitivni efekti ostaju djelotvorni i poslije višekratnog pranja.

 

Carbon soft

Štep deka od soft tkanine s karbonskim vlaknima koja djeluju tako da pružaju trajnu zaštitu i odbijaju štetna zračenja. Karbonsko vlakno svojim djelovanjem uklanja napetost tijela što ima antistresni učinak na cijeli organizam. Karbon smanjuje elektricitet i prigušuje elektromagnetska zračenja te ublažava antistatičko djelovanje elektromagnetskih zraka pa na taj način smanjuje smetnje pri spavanju i nervozu kod osjetljivijih ljudi.

 

Bio-Bambo soft

Bambusovo vlakno ne sadrži kemijske supstance pa je to posve prirodan materijal koji osigurava optimalnu mikro klimu spavanja kroz sva godišnja doba. Bamboo tkaninu odlikuje izrazita prozračnost, brza apsorpcija vlage i čuvanje topline. Bambus posjeduje hipoalergena, anti-mikrobna i anti-fungalna svojstva koja zadržava kroz proces prerade u tkaninu, čak i nakon višestrukih pranja. Mekana i glatka tekstura materijala je vrlo ugodna i prikladna i za nježnu dječju kožu.