This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

zaštita-od-zračenja

/zaštita-od-zračenja
zaštita-od-zračenja 2017-11-14T02:26:33+00:00

Opće je poznato da se negativna zračenja nalaze svuda oko nas, tako da smo svakodnevno izloženi zračenju od strane mnoštva izvora što uzrokuje različite bolesti i zdravstvene poremećaje. Zračenja slabe organizam i čine ga podložnim oboljenjima. Magneti dokazano smanjuju djelovanje štetnih zračenja na ljudsko tijelo ( zračenja vodenih tokova, tehnička zračenja i svemirska zračenja ). Magnetoterapija je metoda nadopune tijela prirodnim magnetizmom koji nam je neophodan za očuvanje zdravlja. Terapeutski učinak magneta poznat je već stoljećima, a terapija magnetnim poljem je najstarija prirodna terapija. Magnetoterapija je prirodna metoda koja se koristi za uklanjanje bolova, vraćanje energije i poboljšanje kvalitete spavanja. Ima široku primjenu u fizikalnoj medicini, a prednost je što ima malo kontraindikacija. Djelotvornost magnetoterapije je dokazana i na kroničnim ili težim poremećajima koje ublažava ili potpuno uklanja što ovisi o pojedincu, a svaka terapija magnetima zahtjeva individualni pristup.

 

MAGNETNE TRAKE obnavljaju magnetno polje i imaju izuzetno pozitivan utjecaj na ljudski organizam. Naše su magnetne trake polarizirane u smjeru sjever-jug pa omogućuju ispravan položaj spavanja ( glava na sjeveru, a noge na jugu ) bez obzira na to u kojem nam je smjeru postavljen krevet. Magneti poboljšavaju opće zdravstveno stanje organizma te efikasno štite od svih vrsta negativnih zračenja.

 

ČIP – BIOSTIMILATOR je specijalni uređaj, oscilator s otvorenim krajem. Njegov pozitivan učinak je očit u promjeru od 60 cm. Ovaj čip djeluje trajno, bez baterije. Unutar čipa se nalazi srebrna spiralna žica podešena na frekvenciju od 600 MHz što je idealna frekvencija titraja zdravih ljudskih stanica. Na taj način čip pojačava snagu zračenja idealne, korisne frekvencije zračenja od 600 MHz i pritom smanjuje snagu zračenja frekvencija koje su niže ili više od idealnih 600 MHz i koje su štetne za zdravlje. Ovaj čip je moguće prema zahtjevu kupca ugraditi u sve naše kristaloterapijske proizvode.

 

UZEMLJENJE – ukoliko je zračenje izrazito jako, u naše proizvode se može ugraditi i izolirana bakrena žica koja služi za dodatno uzemljenje.

SVI NAŠI PROIZVODI S MAGNETNIM TRAKAMA MOGU BITI
IZRAĐENI I U KOMBINACIJI S KRISTALNIM TRAKAMA!
SVE NAŠE MAGNETNE TRAKE IMAJU MOGUĆNOST
VAĐENJA ZBOG LAKŠEG ODRŽAVANJA PROIZVODA.

 

 

MAGNETOTERAPIJSKI JASTUK

Anatomski oblik jastuka podupire vrat i pruža ispravan položaj kralježnice prilikom spavanja jer smanjuje pritisak i napetost u vratu i ramenima. Kako bi se dodatno osiguralo postizanje izuzetno velike udobnosti i visoke kvalitete spavanja, jastuk ima patentni zatvarač i lijevak koji omogućuje vađenje viška punila te podešavanje debljine i tvrdoće jastuka prema individualnim potrebama svakog korisnika. Jastuk svojim idealnim magnetizmom ubrzava staničnu aktivnost pa njegovo redovito korištenje može pomoći u prevenciji astme, olakšavanju glavobolje i migrena, tjeskobe, nemira i nesanice te uklanjanju općeg umora i iscrpljenosti.

 

ALOE VERA MAGNETOTERAPIJSKI MEMORY JASTUK

Memory jastuk napravljen je od elastične memorijske pjene osjetljive na toplinu i težinu ljudskog tijela pa pruža udoban san. Sadrži mikro zračne komore koje ga čine prozračnim i mekanim. Savršeno se prilagođava obliku, težini i temperaturi tijela te održava vratne kralješke i glavu u prirodnom položaju. Nakon spavanja vraća se u prvobitni položaj. Ergonomija, higijena, dugotrajnost i termoosjetljivost samo su neke od značajki memory pjene. Uz jastuk se isporučuju i pripadajuće navlake sa zatvaračem: unutarnja i vanjska. Navlake su izrađene od elastične pletene soft tkanine dodatno tretirane s Aloe Verom. Jastuk svojim idealnim magnetizmom ubrzava staničnu aktivnost pa njegovo redovito korištenje može pomoći u prevenciji astme, olakšavanju glavobolje i migrena, tjeskobe, stresa i nemira, nesanice te uklanjanju općeg umora i iscrpljenosti. Poboljšava se cirkulacija u vratu i uvelike se smanjuje potreba za okretanjem i pronalaženjem najudobnijeg položaja tijekom spavanja čime se poboljšava i kvaliteta samog sna.

 

PUTNI MAGNETNI JASTUK

 

Putni jastuk služi kao potpora za vrat. Preporučuje se koristiti prilikom putovanja automobilom, vlakom ili avionom kao i kod dugotrajnog sjedenja. Oblik ovog jastuka podržava vrat te omogućuje pravilan položaj vratnog dijela kralježnice, opuštajući i uklanjajući pritom bolove u vratu. Jastuk svojim idealnim magnetizmom ubrzava staničnu aktivnost pa njegovo korištenje tijekom putovanja olakšava glavobolju, uklanja stres, opći umor i iscrpljenost te poboljšava cirkulaciju u vratu. Vanjski dio može biti izrađen od 100 % pamučne, čvrste tkanine ili od najfinijeg vunenog krzna koje fantastično upija i odstranjuje suvišnu vlagu te na taj način regulira znojenje čak i u prezagrijanim automobilima za vrijeme vrelih ljetnih dana.

MAGNETNI POJASEVI

MAGNETNI POJAS ZA GLAVU

Proizveden je od 100% vune. Unutar pojasa je ugrađena magnetna traka raspoređena na akupunkturne točke tako da otklanja i umanjuje umor očiju i smanjuje glavobolje i migrene. Skladno djelovanje magnetnog polja na krvotok u sustavu za vid i akupunkturnim točkama poboljšava stanje kod bolesti očiju i smanjuje napetost očnih mišića (nakon rada za računalom ili dugotrajnog gledanja televizije), umanjuje lokalizirane bolove na području glave (zubobolje, glavobolje, grlobolje isl.) , a primjenjuje se i u slučaju nesanice i narušenog sna. Također, upija i odstranjuje suvišnu vlagu te na taj način regulira znojenje.

 

MAGNETNI POJAS ZA KOLJENO

Proizveden je od 100% vune. Unutar pojasa je ugrađena magnetna traka koja uklanja bolove u koljenu. Skladno djelovanje magnetnog polja poboljšava stanje kod napetosti mišića, oteklina i sportskih ozljeda, reumatičnih bolova u zglobovima, ukočenosti i bolova koji se javljaju u koljenu nakon dugotrajne vožnje automobila, uganuća zglobova, istegnuća ligamenata, čak i kod prijeloma kostiju…

 

 

 

MAGNETNI POJAS ZA RUKU

Proizveden je od 100% vune. Unutar pojasa je ugrađena magnetna traka koja uklanja bolove u laktu. Skladno djelovanje magnetnog polja poboljšava stanje kod napetosti mišića, oteklina i sportskih ozljeda, reumatičnih bolova u zglobovima i ukočenosti…

 

 

MAGNETNI POJAS ZA LEĐA

Proizveden je od 100% vune. Unutar pojasa su ugrađene 3 magnetne trake pažljivo raspoređene na važne akupunkturne točke tako da pojas otklanja i umanjuje lokalizirane bolove u kralježnici. Skladno djelovanje magnetnog polja na krvotok u akupunkturnim točkama poboljšava cirkulaciju pa pomaže u prevenciji i ublažavanju bolnih i ukočenih leđa, upala leđnih mišića, kod sportskih ozljeda i uklještenja leđa, išijasa, lumbaga, bolova izazvanih žučnim i bubrežnim kamenacima, oteklina i kod menstrualnih tegoba te postkirurških liječenja. Također, ublažava i želučane i crijevne poteškoće.

 

MAGNETNA SJEDALICA

Sjedalica ima naslon pa se prilagođava obliku leđa korisnika podupirući time donji dio čime osigurava ispravan položaj kralježnice prilikom sjedenja. Pomoću ušivenih vezica se jednostavno pričvršćuje za svaki stolac pa je pogodna za prenošenje i korištenje u kući, uredu, automobilu… Sjedalica uspješno akumulira toplinu tako da čini svaki stolac toplijim i udobnijim. Magnetne trake su pažljivo raspoređene na važne akupunkturne točke tako da sjedalica otklanja i umanjuje lokalizirane bolove u kralježnici i zdjelici, pomaže u prevenciji i ublažavanju bolnih i ukočenih leđa, upala leđnih mišića i uklještenja, postkirurških liječenja, reumatizma… Sjedalica se posebno preporučuje ljudima koji su dugotrajno izloženi tehničkim zračenjima ( zračenju dalekovoda, trafostanica, različitim električnim uređajima i uredskoj elektronici, računalima, mobitelima, halogenim svjetiljkama…) jer magneti dokazano smanjuju djelovanje takvih štetnih zračenja na ljudsko tijelo. Također, specijalna tkanina s utkanom mrežom sačinjenom od karbonskih vlakana dodatno štiti od svih vrsta zračenja kojima smo izloženi.

 

 

 

 

MAGNETNE PAPUČE

Magnetne papuče omogućuju odmorne noge bez obzira koliko dugo stojite ili hodate. Preporučuju se i zdravim osobama koje dugo stoje, sjede ili hodaju jer magneti poboljšavaju cirkulaciju i protok krvi. Papuče se koriste za blagu trajnu i produženu stimulaciju akupresurnih zona u području stopala te olakšavaju bolove i lošu cirkulaciju u nogama. Papuče su izrađene od prirodnih materijala i mogu se nositi bez ograničenja. Medicinska znanost uz cirkulaciju povezuje mnoštvo degenerativnih bolesti koje muče današnjeg čovjeka. Pomognite svom tijelu da se izbori za zdravlje. Ove papuče izrađujemo u 3 veličine.

 

 

 

MAGNETNE ŠTEP DEKE

Sve naše štep deke imaju 4 elastične trake (gume) na uglovima koje omogućuju njezino jednostavno pričvršćivanje za madrac. Sve magnetne štep deke mogu biti izrađene sa zatvaračem koji omogućuje vađenje magnetnih traka prema individualnoj potrebi korisnika. Uz sve magnetne štep deke sa zatvaračem isporučujemo i 2 dodatne rezervne magnetne trake.

ANTIREUMATSKA KAŠMIR MAGNETNA ŠTEP DEKA

Ova antireumatska magnetna štep deka je mekana i voluminozna te izrađena od prirodnih materijala pa se osobito preporučuje ljudima koji se pojačano znoje kako bi održali higijenu svog ležaja. Zahvaljujući svojstvima magnetnog polja postiže se najbolji učinak oporavka pa odmah na početku korištenja dolazi do povećanja energetskog nivoa tijela i pozitivnog utjecaja magneta na opće stanje organizma. Tijekom korištenja dolazi do postepenog ublažavanja i eliminacije boli u tijelu korisnika, potiče se cirkulacija krvi i rad živčanog i probavnog sustava. Magnetne trake djeluju pozitivno na ublažavanje nemira, anksioznosti, nesanice i depresije te uklanjaju osjetljivost na vremenske promjene i stimuliraju proizvodnju endorfina i serotonina ( hormona radosti i sreće ). Carbon tkanina smanjuje elektricitet i stvara prepreku od elektromagnetnog zračenja.

 

 

ALOE VERA MAGNETNA ŠTEP DEKA

ALOE VERA magnetna štep deka je mekana i voluminozna, a osobito se preporučuje ljudima koji imaju problema s inhalatornim alergijama. Zahvaljujući svojstvima magnetnog polja postiže se najbolji učinak oporavka pa odmah na početku korištenja dolazi do povećanja energetskog nivoa i pozitivnog utjecaja magneta na opće stanje organizma. Tijekom korištenja dolazi do postepenog ublažavanja i eliminacije bolova u tijelu korisnika, stabilizacije krvnog tlaka, potiče se cirkulacija krvi i rad živčanog i probavnog sustava. Magnetne trake djeluju pozitivno na ublažavanje nemira, razdražljivosti, anksioznosti, nesanice i depresije. Carbon tkanina smanjuje elektricitet i stvara prepreku od elektromagnetnog zračenja.

 

 

MAGNETNA NAVLAKA ZA MADRAC

Izrađena je od mekane, elastične pletene soft tkanine sa zatvaračem. Može biti i dodatno završno obrađena s Aloe Verom. Unutar navlake se nalaze ugrađene magnetoterapijske trake koje se prema potrebi mogu izvaditi. Patent zatvarač omogućuje lagano skidanje navlake. Navlaka se može strojno prati na temperaturi do 40˚C. Prije pranja treba obavezno izvaditi magnetne trake.